Spring naar de inhoud

SHIPPING POLICY/VERZENDING

VERZENDING

De levering van het bestelde artikel gebeurt in België ofwel op het door de klant opgegeven adres, door afhaling in een postpunt of postkantoor, door afhaling in een pakketautomaat van Bpack 24/7, de standaard verzendkost is hier €5. Je kan je pakket ook ophalen op de hoofdzetel van Les Deux Femmes, dit is een gratis optie, je wordt dan per mail verwittigd wanneer je pakketje klaarligt.

 Levering in andere landen gebeurt op het door de klant opgegeven adres. De standaard verzendkost is hier €15
De gekozen leveringsmogelijkheid beïnvloedt de leveringstermijn.
De verkoper streeft ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 4 werkdagen. Deze leveringstermijn is echter slechts indicatief. Een strikte leveringstermijn kan niet worden gegarandeerd. Voor zover bij wet toegelaten, is de verkoper niet aansprakelijk voor verliezen, kosten, aansprakelijkheid, schade, boetes of uitgaven die ontstaan door een vertraging of uitblijven van de levering.

REFUND POLICY

REFUND POLICY

Conform de artikels VI 47-52 van het Wetoek Economisch Recht, beschikt de consument over een termijn van 30 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen  te herroepen.
Elk besteld artikel kan binnen 30 kalenderdagen, vanaf datum ontvangst goederen, worden teruggebracht of omgeruild voor een ander artikel. Het artikel dient te worden afgegeven in de originele verpakking. De klant kan ook het artikel binnen de 30 kalenderdagen per post terugzenden. Het artikel dient dan te worden verpakt in de originele verzendzak.
In ieder geval wordt retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt. Schoenen mogen enkel binnen en op een zuivere ondergrond worden aangepast.
 
Om een retour te starten gelieve een mail naar info@lesdeuxfemmes.be te sturen.